Træning op til stævner

/ONSDAGSBLOGINDLÆG
Rebecca Kogler / 1 year ago

Når jeg skal til store stævner er det vigtigt Emira er i topform, og har kondien til at springe de lange baner.

Op til stævnerne synes jeg selv det også er vigtigt at holde Emira glad.  Det gør det hele meget nemmere hvis ens pony er glad, og selv synes det er sjovt. For at holde Emira glad, så bruger jeg blandt andet en masse tid sammen med hende udover ridningen, hvor hun rigtig bliver nusset.Selvom ens pony skal holdes glad, er der ikke plads til at pjatte i ridningen. For jeg bliver nødt til at være meget fokuseret på at Emira er der, hvor jeg gerne vil have hun skal være, så jeg ikke kan forvente mere af hende end hvad hun kan. Jeg elsker at træne frem til noget, fordi det gør bare jeg bliver meget mere fokuseret i træningen, hvis jeg har et stort stævne i fremtiden.


I træningen op til stævnerne skal vi både ride noget dressur, noget løsgørende dressur,  og springundervisning. Derudover så skal vi også have nogle skridtture. Vi rider løsgørende dressur ca. 1 gang i ugen, hvor Emira bliver redet dybt. Som regel dagen efter springtræning rider jeg en skridttur ud i skoven, bare så hun lige har gang i benene, og har en let dag med det hun absolut elsker, en tur i skoven. Dette er også med til at holde Emira glad.Op til stævnerne, er der ikke tid til meget andet end Emira og skolen, fordi jeg bliver nødt til at have Emira i topform. Hun er derfor uden tvivl min første prioritet, og skolen skal jeg jo også passe, så der må vennerne sættes på standby.

Nogle gange kan det også stresse en lidt, fordi lige pludselig er der et par dage op til stævnet og så skal alt bare være i orden. Alt skal pakkes, Emira skal passes, og ligeledes skal skolen. Rebecca Kogler // Hooves brandambassadør